Com protegir el negoci del vi o del cava mitjançant el regisre de marques?

A Catalunya hi ha un gran nombre de bodegues i totes elles produeixen vins i caves diferents que intenten comercialitzar amb un nom concret (per exemple: Codorniu). Amb aquest nom, el consumidor identifica el cava o vi i sap de quina qualitat és. Així, podem dir que gran part del negoci es basa en la marca. La protecció de la marca d’un vi o cava es un tant peculiar. Aquí us expliquem com protegir el nom del vostre cava o vi.

En el mundo del vino, una empresa registra un gran número de marcas a lo largo de los años. Generalmente se registra una marca para cada producto que saca al mercado (por ejemplo ANA DE CODORNIU) y una marca que cubre la denominación de la empresa en si (CODORNIU).

La marca de producto se registra generalmente en la clase 33.

Clase 33: Bebidas alcohólicas (excepto cervezas).

La marca de empresa se registra generalmente para las clases de 33, 35, y 42.

Clase 33:  Bebidas alcohólicas (excepto cervezas).

Clase 35: Publicidad; gestión de negocios comerciales; administración comercial; trabajos de oficina.

Clase 42: Servicios científicos y tecnológicos, así como servicios de investigación y diseño en estos ámbitos; servicios de análisis e investigación industriales; diseño y desarrollo de equipos informáticos y de software

A Volartpons no només registrem marques si no que assessorem a les bodegues de quines marques registrar i de com enregistrar-les per obtenir la millor protecció amb la menor despesa. Posa’t en contacte amb nosaltres per a rebre un estudi de la teva cartera de registres i conèixer com millorar la eficiència de la mateixa.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría @ca. Guarda el enlace permanente.