Estratègia de registre d’una marca a Amèrica

Registrar una marca a Amèrica pot resultar car si no se sap com. En aquest post expliquem com protegir una marca en la majoria de països d’Amèrica de manera eficient.

Els països inclosos en la marca internacional haurien de ser protegits mitjançant aquesta via. La marca internacional ofereix mitjançant una única sol·licitud aconseguir la protecció de la marca als països designats a aquest efecte. Els països americans susceptibles a ser protegits per aquesta via són, USA, Mèxic, Colòmbia, Cuba,…(la llista va creixent). El cost d’aquesta via es compon d’una taxa base (elevada) i d’una taxa per cada país designat. Aquesta via és molt econòmica en comparació de la via nacional que expliquem a continuació.

La via nacional és l’alternativa a la marca internacional. En aquest cas la sol·licitud de marca s’haurà de realitzar directament a cada país i conseqüentment el cost és més elevat.

En un altre post parlarem de la unió andina. Es tracta d’un acord multinacional que permet als titulars de marques en un país d’aquesta unió tenir una certa protecció als altres països sense necessitat de registre.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría @ca. Guarda el enlace permanente.