Estratègia de registre d’una marca a Àsia.

Registrar una marca a Àsia pot resultar car si no se sap com. En aquest post expliquem com protegir una marca en la majoria de països d’Àsia de manera eficient.

Els països inclosos en la marca internacional haurien de ser protegits mitjançant aquesta via. La marca internacional ofereix mitjançant una única sol·licitud aconseguir la protecció de la marca als països designats a aquest efecte. Els països americans susceptibles a ser protegits per aquesta via són, Xina, Japó, Corea del Sud, Índia,…(la llista va creixent). El cost d’aquesta via es compon d’una taxa basi (elevada) i d’una taxa per cada país designat. Aquesta via és molt econòmica en comparació de la via nacional que expliquem a continuació.

La via nacional és l’alternativa a la marca internacional. En aquest cas la sol·licitud de marca s’haurà de realitzar directament a cada país i conseqüentment el cost és més elevat.

Si t’ha interessat aquest post, probablement t’interessi el post «estratègia de registre d’una marca a Amèrica» que trobaràs aquí.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría @ca. Guarda el enlace permanente.