Ha creat la seva empresa, no deixi que un altre s’aprofiti de vostè; registri la seva marca

Ja ha aconseguit crear la seva empresa, o simplement establir-se com a autònom i segur que ja té ganes de començar a publicitar els seus productes i serveis, de tenir beneficis… no caigui en l’error de no registrar la seva marca! No registrar la seva marca és un risc que li pot costar car. Aquí li expliquem què riscos corre.

Si no registra la seva marca, un altre ho pot fer per Vè. i seguidament impedir que Vè. la utilitzi. L’abast d’aquesta situació és difícil de conèixer per endavant. En primer lloc tota la publicitat realitzada no li servirà de res ja que aquells que li busquin amb la seva marca, contactessin amb el qual la registro. En segon lloc, si comença a utilitzar una marca sense registrar-la és possible que estigui infringint drets anteriors amb el que possiblement rebi un requeriment sol·licitant-li cessar l’ús així com una indemnització per danys i perjudicis causats.

El registre d’una marca no és car, al contrari, és molt econòmic si es compara amb les perdudes generades pels dos escenaris abans exposats. A més el registre d’una marca encara que s’ha d’abonar a l’inici, dura 10 anys i no hi ha costos addicionals una vegada concedida la marca.

Conegui més detalls sobre el registre d’una marca a Espanya aquí.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría @ca. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *