Protegeix l’exportació mitjançant el registre de la teva marca / patent / disseny a l’estranger.

Si exportes hauries de protegir els teus intangibles (marca / patent / disseny) per evitar que un tercer s’aprofiti del teu renom al país on estàs exportant.

Registra la teva marca i evita que un tercer la registri abans que el teu i t’obligui a canviar de nom en aquest país. Mitjançant el registre de la teva marca aconseguiràs augmentar el valor de la mateixa alhora que podràs impedir que un tercer la utilitzi en aquest país sense el teu consentiment.

Registra la teva patent al país on exportis perquè ningú més que el teu pugui utilitzar les teves invencions. Si no registres la teva patent en aquest país, en exportar s’haurà trencat la novetat (requisit per poder patentar) i qualsevol podrà vendre la teva invenció sense el teu consentiment.

Registra el teu disseny per evitar que un tercer el pugui reproduir sense el teu consentiment. D’aquesta manera només tu podràs aprofitar-te de les teves creacions de disseny.

Per saber el cost / terminis / estratègia de registre dels teus intangibles (marca / palesa / disseny) als països on exportes contacta amb nosaltres aquí.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría @ca. Guarda el enlace permanente.